Χρυσό παραλληλόγραμμο κουτί Leonidas με 2 επίπεδα
990 γρ. με 2 είδη σοκολατάκια Leonidas:
-Forever praliné milk: σοκολάτας γάλακτος σε σχήμα καρδιάς με γλυκιά γέμιση πραλίνα.
-Forever coffee milk:σοκολάτα γάλακτος Leonidas σε σχήμα καρδιάς γεμάτο με μια ελαφρώς καραμελωμένη σπιτική κρέμα σε γεύσεις καφέ.
Ψάθινο καλάθι με κουτί μπαλοτέν με 500 γρ σοκολατάκια Leonidas
&
1 φιάλη Σιγάλας ΟΕΝΟ Π Σαντορίνη Akulumbo Ασύρτικο 2021 0,75 L Λευκό Κρασί.
Ονομα εμπνευσμένο από το υποθαλάσσιο ηφαίστειο της Σαντορίνης, το οποίο οι Οιάτες αποκαλούσαν Ακουλούμπο.
Λευκός οίνος από υπερώριμο τρύγο, ένα μήνα μετά την έναρξη του κανονικού τρύγου, όπου ζύμωσε και ωρίμασε με τις οινολάσπες σε πιθάρι για 24 μήνες. Είναι μια ξεχωριστή, ακραία εκδοχή του Σαντορινού Ασύρτικου, με πολύ πλούσιο σώμα,μακριά επίγευση και υψηλό αλκοολικό βαθμό.
Δυνατότητα παλαίωσης: Πάνω από 10 χρόνια.
Για το 2021 η εμφιάλωση εγινε σε 2000 φιάλες.
AKULUMBO (Ακουλούμπο)
Στοιχεία προϊόντος
Ποικιλία: Ασύρτικο 100%
Εσοδεία: 2021
Κατηγορία: ΠΟΠ Σαντορίνη
Τύπος: Λευκό ξηρό
Προέλευση: Επιλεγμένα αμπέλια του αμπελώνα της Σαντορίνης
Ηλικία πρέμνων: Πάνω από 60 ετών
Οινοποίηση: 24 μήνες με τις οινολάσπες σε αμφορείς
Δυνατότητα παλαίωσης: Πάνω από 10 χρόνια
Αλκοολικός Τίτλος: 15%
Το ΟΕΝΟ Π δημιουργήθηκε από τον Πάρι Σιγάλα στην παλιά κάναβα της οικογένειάς του. Βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, στη περιοχή του ηφαιστείου Κολούμπο, στους Μπαξέδες-Οία.Στην παραδοσιακή κάναβα της οικογένειας του Πάρι Σιγάλα στεγάστηκε το οινοποιείο Κτήμα Σιγάλα το 1991. Το 1998 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στον αμπελώνα της Οίας όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Στην ίδια αυτή Κάναβα, εκσυγχρονισμένη και με διαμόρφωση επισκέψιμου χώρου, δημιουργεί ο Πάρις Σιγάλας το νέο οινοποιείο του ΟΕΝΟ Π με στόχο τη συνέχεια της έρευνας και την ανάδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει αυτό το μοναδικό αμπελοτόπι της Σαντορίνης. Το ΟΕΝΟ Π και το Κτήμα Σιγάλα σήμερα δημιουργούν μία δυνατήσυνέργεια.
Ψάθινο καλάθι
Κουτί μπαλοτέν με 500 γρ σοκολατάκια Leonidas
1 φιάλη λευκό κρασί Σαντορίνης Αργυρού Κτήμα Cuvee Evdemon 2020, 75 CL
Το κρασί αυτό κινείται στα όρια του πώς κατανοεί το Κτήμα Αργυρού το περιβάλλον της Σαντορίνης. Το Ασύρτικο επιλέγεται από πολύ παλιούς αμπελώνες, βιοδυναμικής καλλιέργειας, τουλάχιστον 150 ετών, στον Πύργο, με πολύ χαμηλές αποδόσεις. Ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλές θερμοκρασίες και παλαιώνει εκεί για 30 μήνες με οινολάσπες. Ταυτόχρονα, το 25% του κρασιού παλαίωνει για 12 μήνες σε μεγάλα Γαλλικά δρύινα βαρέλια και μετά παραμένει το υπόλοιπο χρονικό διαστημα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το Κτήμα Αργυρού Cuvee Evdemon Σαντορίνη εστιάζει στην αρχιτεκτονική της δομής στο στόμα και χρειάζεται αρκετά χρόνια στην φιάλη για να αναδείξει όλα του τα χαρακτηριστικά. Είναι ένα κρασί με εξαιρετική δυνατότητα παλαίωσης για περισσότερα από 15 χρόνια. Λεμονοπράσινο χρώμα. Στη μύτη κομψό και πολύπλοκο με φρέσκα εσπεριδοειδή, ροδάκινο αμύγδαλο και τις χαρακτηριστικές νότες ζυμών και ορυκτών. Στο στόμα είναι πλούσιο αλλά φινετσάτο. Στιβαρή δομή αλλά με τραγανή οξύτητα που ανανεώνει την παλέτα. Ελαφρώς πιο ώριμα φρούτα σε μία επίγευση που είναι πολύ μακρά.
Ψάθινο καλάθι με 1 κουτί με 500 γρ σοκολατάκια Leonidas
&
1 φιάλη Σιγάλας ΟΕΝΟ Τρία Αμπέλια Ασύρτικο 2021 0,75 L Λευκό Κρασί.
Ο οίνος αυτός προέρχεται από τρία επιλεγμένα αμπέλια του αμπελώνα της Σαντορίνης που η ηλικία των πρέμνων τους κατά μέσο όρο ξεπερνά τα εξήντα χρόνια. Έχει οινοποιηθεί και ωριμάσει με τις οινολάσπες του για δεκαέξι μήνες μέσα σε πιθάρια των 750 και 1600 λίτρων και επιδέχεται μακριά παλαίωση. Δεν έχει περάσει από φίλτρο. .
Τα Τρία Αμπέλια είναι η πρώτη ετικέτα του OENO Π του Πάρι Σιγάλα. .
Στοιχεία προϊόντος.
Ποικιλία: Ασύρτικο 100%.
Εσοδεία: 2021.
Κατηγορία: ΠΟΠ Σαντορίνη.
Τύπος: Λευκό ξηρό.
Προέλευση: Αμπελώνες από τρία διαφορετικά χωριά.
Ηλικία πρέμνων: Πάνω από 60 ετών.
Οινοποίηση: 16 μήνες με τις οινολάσπες σε αμφορείς.
Δυνατότητα παλαίωσης: Πάνω από 10 χρόνια.
Αλκοολικός Τίτλος: 14,5%.
Το ΟΕΝΟ Π δημιουργήθηκε από τον Πάρι Σιγάλα στην παλιά κάναβα της οικογένειάς του. Βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, στη περιοχή του ηφαιστείου Κολούμπο, στους Μπαξέδες-Οία.Στην παραδοσιακή κάναβα της οικογένειας του Πάρι Σιγάλα στεγάστηκε το οινοποιείο Κτήμα Σιγάλα το 1991. Το 1998 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στον αμπελώνα της Οίας όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Στην ίδια αυτή Κάναβα, εκσυγχρονισμένη και με διαμόρφωση επισκέψιμου χώρου, δημιουργεί ο Πάρις Σιγάλας το νέο οινοποιείο του ΟΕΝΟ Π με στόχο τη συνέχεια της έρευνας και την ανάδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει αυτό το μοναδικό αμπελοτόπι της Σαντορίνης. Το ΟΕΝΟ Π και το Κτήμα Σιγάλα σήμερα δημιουργούν μία δυνατήσυνέργεια.